De droom van Sandra

 

Ik geloof in co-creatie. Ik geloof dat gedreven ondernemende vrouwen elkaar kunnen inspireren, helpen en motiveren om hun dromen waar te maken.

In dit interview stel ik je graag voor aan een bijzondere warmhartige dame Sandra Galland van www.CareForUs.be.

 

www.careforus.be Sandra en Carla

 

Van haar droom wordt de wereld mooier, beter en gezonder.

Met haar grote zielsproject “Reis naar Gezondheid” wil ze zoveel mogelijk patiënten helpen die chronisch ziek zijn en hierdoor in een moeilijke financiële situatie zijn terecht gekomen.

 

 

Het is haar droom om deze gezondheidsreis gratis aan te bieden.

Er is plaats voor 50 patiënten geen middelen hebben om goed voor zichzelf te zorgen, die geen herstellende behandelingen kunnen veroorloven en die elke dag vechten om te overleven, vaak met ongezonde voedselpakketten en in stressvolle situaties

De patiënten worden een week ondergedompeld in een bad van relaxatie, gezonde voeding, massages, doelgericht gezondheidsadvies en sociale contacten want velen leven in een isolement.

Maar Sandra kan dit niet alleen.

Care For Us logo

 

Ondertussen staat er al een community achter haar project. Zovele co-creators zorgen voor initiatieven die kunnen bijdragen aan de verwezenlijking van haar droom.

Volg de acties voor het project op de Care For Us Facebook Pagina.

 

Doe en deel jij ook mee?

 

Ook Enjoy Vitality helpt mee

voetreflex aan water

Wij gaan met geweldig team van voetreflexologen de chronisch zieke patiënten verzorgen met ontspannende en harmoniserende voetreflexmassages tijdens de “Reis naar gezondheid” in Rochefort.

Wij kijken er alvast naar uit!

 

Enjoy !