Hoe weet je dat je de juiste keuze maakt?

Soms moeten we moeilijke keuzes maken

Zal ik ‘ja’ zeggen terwijl ik liever ‘nee’ zou willen zeggen? – of  – zal ik volgende week tijd vrijmaken om iets te doen echt alleen voor mezelf? -of – Zal ik die investering doen in een seminarie waar mijn gezondheid en energiek gevoel van verbeterd? – of – Zal ik in deze relatie blijven of niet? Vragen en keuzes die je soms gek maken door er veel te erg over na te denken.

De sleutel tot een juiste keuze is vaak het evenwicht vinden tussen ‘je hart‘ of ‘je intuïtie‘ volgen en te luisteren naar wat ‘je hoofd‘ zegt, het logische en de redenen die je bovenhaalt. Toch, kan je nooit helemaal zeker zijn van de de uitkomst van de keuze die je gemaakt hebt. Alhoewel het vaak echt heel lastig is om de knoop door te hakken en werkelijk een keuze te maken, is één ding zeker : Er is niets erger dan in twijfel te blijven en geen beslissing te nemen.

Deze 5 inzichten kunnen je helpen om te toetsen of je de juiste keuze hebt gemaakt