GOLDEN CLARITY BOOST

Was de Clarity Coffee met Carla een eyeopener die smaakt naar meer? Dan stap je vol vertrouwen in een Golden Clarity Boost, een intensief traject van 30 of 90 dagen. Discover your golden sparkle in business and beyond!

Ik ben Carla, jouw mentor deluxe. Samen bepalen we de fundamenten van jouw energiek, succesvol en ondernemend leven. #Clarity #Femininity #Positivity

 • DISCOVER THE JOY OF
  CLARITY

  Welke bordjes hou jij tegelijkertijd in de lucht? Heb jij een helder beeld van hoe jij elke dag als onderneemster op een vrouwelijke en positieve manier wil leven volgens jouw visie? 

  Discover
 • TASTE THE JOY OF
  FEMININITY

  Luisteren naar je intuïtie en oerkracht. Het is heerlijk om die verbinding te voelen met je echte zelf, zodat je in al je vrouwelijkheid zelfzeker aan het roer kan staan van jouw opmerkelijk pad.

  Taste
 • FEEL THE JOY OF
  POSITIVITY

  Positiviteit is geen toverwoord, maar wel een kans, een opportuniteit, een fundament voor een succesvol professioneel en persoonlijk leven. Samen bepalen we de ingrediënten van jouw unieke formule.

  Feel

Imagine… finally discovering someone who truly cares about your success and believes in you.

Ready to discover your clarity?

De 30 of 90 dagen Golden Clarity Boost is een mix van intensieve mentoringsessies en live follow-upgesprekken in Wiekevorst gecombineerd met calls. Jij bereidt je voor op elke sessie en na elk gesprek krijg je een handig verslag. Meer weten over dit traject? Ik vertel je er graag alles over in een persoonlijk gesprek bij een lekker kopje koffie!

Ja, ik kom op de Clarity Coffee©