Op zoek naar een inspirerende spreker voor je congres, seminar of netwerkbijeenkomst die de deelneemsters positief inspireert ?

Carla is beschikbaar als spreker in zowel België als Nederland voor het geven van presentaties, workshops en opleidingen voor groepen vanaf 18 personen.

Haar doel is dat alle deelnemers naar huis gaan met nieuwe inspiratie, frisse ideeën en concrete actiestappen. Zodat ze zich opnieuw energiek, stralend en productiever voelen en zich kunnen focussen op hetgeen ze het liefst willen: zorgen voor hun gezin, professioneel groeien en ruimte maken voor zichzelf.

Zij deelt tijdens de presentaties haar expertise om energiek en vitaal in het leven te staan en dat op een praktische, haalbare, inspirerende en vooral plezante manier. Zij weet de worsteling van elke gedreven en ondernemende vrouw om te zetten  in een eenvoudig stappenplan dat een ‘energieboost’ teweeg brengt op zowel persoonlijk als professioneel vlak. Zo kunnen zij elke dag stralend en energiek de dingen doen die ze het liefst doen.

Afbeelding-CarlaSpreekster2

Carla staat bekend om haar enthousiaste en professionele aanpak waarmee ze haar tips, tools en expertise overbrengt .

Vele ondernemende vrouwen weten niet waar te beginnen als het gaat om het creëren van een manier om weer elke dag die bruisende energie te voelen, nieuwe vitale gewoonten in hun leven te brengen en goed voor zichzelf te zorgen.

In haar presentaties helpt Carla deze vrouwen een heldere kijk op hun persoonlijke vitaliteit te krijgen en leert ze hen welke stappen het best bij hen passen en hoe ze er concreet mee aan de slag kunnen gaan.

spreken 2

Wat mag je verwachten?

Ik nodig je van harte uit om contact op te nemen om de mogelijkheden te bespreken via contact@enjoyvitality.be of via het nummer 0032 475 58 20 24.

Mag ik je vragen om de volgende informatie beschikbaar te hebben om optimaal te kunnen communiceren tijdens het gesprek:

 

Ik kijk er naar uit om jouw publiek persoonlijk te inspireren!

Energieke groeten,

sig