Hello lady!

Missie

Met Enjoy Vitality help ik jou als onderneemster om positief en vol energie te kunnen genieten van wat je doet als mama, onderneemster en vrouw.

Als je persoonlijke mentor, vertrouwenspersoon en klankbord wil ik je onvoorwaardelijk steunen, motiveren en uitdagen bij alle ballen die je in de lucht wenst te houden.

Samen zoeken we uit hoe je vol positiviteit kan zorgen voor je gezin en de groei van je bedrijf terwijl je daarnaast geniet van de ruimte voor jezelf.

Ik wil mijn energie en vuur aan jou doorgeven zodat je gezin, familie, medewerkers, klanten en omgeving er zich ten alle tijden aan kunnen warmen. Want Enjoy Vitality is your golden sparkle in business die de vlam van jouw vuur nog meer zal aanwakkeren waarbij iedereen rondom je zal meegenieten.

ENJOY-VITALITY-AFTERNOON-SUMMER-SHOOT-1-JUNI-2014-MEDIUM-SIZE-1202

Visie

De wereld heeft nood aan onderneemsters die vol vertrouwen een positief voorbeeld kunnen geven aan anderen. Het is mijn diepste wens om persoonlijk zorg te dragen voor hun gedrevenheid. Ik wil hen motiveren om niet alleen voor hun gezin, omgeving en bedrijf maar ook voor zichzelf te zorgen. Zo kunnen ze met hun passie en vuur anderen inspireren om van deze planeet een wondermooie, gelukkige en welvarende plek te maken.

START HIER