Wat vrouwen vertellen over Carla, enjoy!

“Door de tips en info van Carla weet ik nu hoe ik me eenvoudig en bewust kan focussen op een gezonde levensstijl. Haar programma’s zijn voor mij een extra motivatie om actie te ondernemen”

Karine Valy, CEO van La Bottega in Hasselt

“Pas nu mijn klachten weg zijn, realiseer ik me hoe ontspannen ik terug in het leven sta. Alles stroomt terug… ja, ik voel het leven meer stromen zowel op persoonlijk als op professioneel vlak.”

Carine Mortier, life coach Bornem

Carla rijkt je eenvoudige glutenvrije recepten aan en leert je dat je ook vitaal kan genieten van een leven zonder gluten.

Els Deboutte, auteur en carrière coach van Make Me Fly

“Carla is een mooie en sterke vrouw die haar idealen waar maakt en die van onze wereld een mooiere plek helpt te maken.”

Greet Helsen, Bona Dea

“Dankzij het zuiveringsprogramma van Carla en haar vitaliserend voedingspatroon kan ik als reumatoïde artritis patiënte aanzienlijk mijn medicatie verminderen.”

Nancy Dams, Docente HI Kempen

“Nu weet ik hoe ik zelf mijn vitaliteit naar een hoger niveau kan brengen.”

Anita Sweeck, verpleegkundige

“De positieve aanpak van Carla en haar vitaliteitsprogramma’s zijn voor mij een leidraad om elke dag bewust te kiezen om goed voor mezelf te zorgen.”

Pola De peuter, bouwbedrijf De Peuter

“Super hoe Carla vrouwen kan inspireren en motiveren om hun vitaliteit zelf terug te winnen.”

Sandra Galland, gezondheidsbegeleider en doula

“Wanneer ik in drukke tijden de neiging heb om te hervallen, voel ik me snel weer beter zodra ik de draad weer opneem dankzij het handige stappenplan van Carla.”

Edith Yzermans, opvoeder Sted. Humaniora Dilsen

“We zijn 2 zussen van 75 plus en Carla leert ons op een gezonde en vitale manier te genieten van het leven.”

Jeanne en Madou Van den Bruel, vitale oma's

Iedere keer als ik Carla zie, is het net alsof ze springt door het leven… en dat wil ik ook!

Petra Mertens, Business Coach

“Dankjewel Carla en jouw prachtig team voor de superfijne, lekkere en inspirerende vitalitydag!”

Christel Van Loon, coach bij Meer Energie

“Toen ik eindelijk de stap had genomen om bewust mijn vitaliteit in eigen handen te nemen, besefte ik dat ik dit al veel eerder had willen doen. Ik ben terug huiswaarts gekeerd als een nieuwe en bewuste vrouw, ik voel me compleet herboren.”

Ann Van Sande, zaakvoerder Van Sande Reizen

“Ik ben heel blij dat ik heb deelgenomen aan het programma, de mix van het rustgevende contemplatieve enerzijds en de vitaliserende dynamiek anderzijds, geeft mij rust en tegelijkertijd energie.”

Corinne Daems, carrière coach en HR expert

“Sinds een operatie 10 jaar geleden, kon ik nooit meer de kracht vinden van vroeger. Vandaag, sinds de zuiveringskuur van Carla, voel ik mijn energie terug stromen en sta positief in’t leven. Tijdens het programma heb ik geleerd hoe ik tijd maak en zorg voor mezelf en dat rendeert.”

Dominique Kerremans, oogarts

“Toen ik de eerste keer bij Carla kwam, had ik echt geen energie. Nu, ben ik terug geworden wie ik was voor dat ik in die dip zat. De gesprekken met Carla, haar manier van opvolgen hebben er toe bijgedragen dat ik vandaag terug veel meer energie heb”

Else De Cuyper, zaakvoeder Trainographic

“Zorgen voor jezelf is niet altijd evident. Bij Carla op de zuiveringskuren krijg ik de tijd om alleen voor mezelf te zorgen en dit effectief te leren om thuis ook te doen. Vitaliserende voeding, massages, oefeningen, ontspannen, echt genieten op een gezonde manier. 

Mia Peeters, zaakvoerder van Inbo NV

“Enjoy Vitality en Carla is één. Carla is de verpersoonlijking van een groot hart en een excellent luisterend oor, dat is voor veel gedreven en ambitieuze vrouwen die vast zitten op een bepaald punt in hun leven van heel grote waarde.”

Ilse De Reze, advocaat en oprichtster van het Olivia Hendrickx Fonds