5-Day Super Charge Retreat

Exclusief voor ondernemende vrouwen

Signature herbron retreat van Enjoy Vitality

Zondag 3 juni vanaf 14 uur tot donderdag 7 juni 16 uur

5 Days Dedicated to Your Total Well-Being

Een 5-dagen retreat, van start tot stop helemaal in het teken van …jou.
In een oase van rust, luxe en natuur staat een speciaal opgeleid team van ervaren experten klaar om jou te verwennen en je te inspireren tijdens deze unieke retraite.

”Relax, Recharge, Revitalise, Reflect & Rejuvenate”

Exclusief voor ondernemende vrouwen die helemaal tot rust willen komen. Laad je batterijen op en maak opnieuw connectie met jezelf en gelijkstemde onderneemsters. Vertrek weer met vernieuwde energie en een heldere mindset naar huis. Het Super Charge Retreat is een totaalervaring waar van je maanden nageniet.

Enjoy the experience!

“Wherever you are, is the perfect place to start!”

Welkom in het Chateau gelegen temidden van een 25 hectare uitgestrekt privé landgoed aan de samenvloeiing van de Amblève en de Lienne nabij Stoumont. Een unieke en rustgevende locatie in het hart van de Ardennen waar er zalige ruimte is voor jezelf om te genieten van de rust in het kasteel, de gastvrijheid van het team en de natuur. Je logeert in een luxe suite met privé badkamer. Dagelijks kan je naast de verzorgingen ook ongelimiteerd vertoeven in de privé Spa en relaxruimtes met hamman, sauna en het verwarmd buitenzwembad.

Wil je er alles over weten?

De inspirerende kracht achter deze retraite en gastvrouw is Carla Van Dyck, mentor deluxe voor ondernemende vrouwen. Tijdens de hebronweek zet zij beleving met stip op nummer één en rolt ze haar draaiboek uit met onvergetelijke momenten. Check persoonlijk met Carla hoe ook jij kan deelnemen, zij vertelt je er graag alles over.

Let’s talk

The Super Charge Experience

Great memories

 • “Het is al de 5de keer dat ik deelneem, ik kijk er elke keer naar uit om de rust te nemen voor mezelf. Elk jaar overtreft Carla zichzelf weer, ik kan alleen maar zeggen, ervaar het zelf want ik kan het onmogelijk verwoorden hoe goed dat ik mij altijd hier voel. Ook de gastronomisch veganistisch keuken tijdens het retreat, ik vind dat fantastisch, het verwondert mij dat de chef nog geen ster heeft gekregen. Je krijgt zoveel van Carla en haar team. Je wordt echt in de watten gelegd, ik vind het geweldig.”

  Ann G

 • “Carla heeft een geweldig team. Ik kan zeggen dat dit een heel rijke ervaring is, als ik puur op mij intuïtie afga, dan is dit iets wat ik echt graag weer wil doen. Ook bij de detox keuken voel ik me heel goed, ik mis niks, integendeel, het is puur genieten. Elke vrouw zou dit moeten kunnen meemaken.”

  Kristien B

 • “Alles draait om de persoonlijkheid van Carla die er haar hart en ziel in legt. Ik heb besloten om weer mee te gaan op de kuur omdat het de vorige keer zo fantastisch was. Carla en haar team is één geheel en dat heb ik nog nooit eerder gezien. Dit is hemels, ik denk dat ik elk jaar wel wil meegaan.”

  Gina D

 • “Ik vind Carla Van Dyck een fantastische coach. Niks moet, alles kan, op ieders eigen tempo. Niet alleen het zuiveren en wellness maar ook zaken voor mijn persoonlijke groei waar ik mee verder kan. Dit is de ideale combinatie voor mij. Carla omringt zich met super bekwame experten en die kwaliteit, die voel je.  Ook de gastronomie van Pieter-Jan Lint is vreugde, ik heb daar geen woorden voor, het is zo onwezenlijk lekker allemaal. Mhmm… van het begin tot het einde, dit maakt van detoxen een feest.”

  Karine V

Enjoy my team

Mijn enthousiast team begeleiders staat voor jou klaar. Wij zorgen voor jouw thuisgevoel met een top hotelservice.

Just enjoy…  We do the rest

Meet the experts

 • Pieter Van der Stighelen

  Pieter is reeds 10 jaar de trouwe rechterhand van Carla bij de retreats van Enjoy Vitality en hij is de bezieler van het ‘Holistisch Centrum -OM-‘. Tijdens de kuur combineert Pieter inzichten van de laatste wetenschappelijke kennis uit de kPNI en orthomoleculaire geneeskunde met de wijsheid en spiritualiteit uit tradities als Yoga, Ayurveda en sjamanisme. Als natuurgids verrast hij je met zijn opmerkzaamheid tijdens de wondermooie wandelingen rondom het kasteel. Daarnaast kan bij hem terecht voor twee luisterende oren of advies op maat. Kortom, een hartelijke duizendpoot met gouden handen.

 • Pieter-Jan Lint

  Koken is de taal van Pieter-Jan, vanuit zijn persoonlijke filosofie ontwikkelt hij gerechten waarmee hij onze kuurgasten wil onderdompelen in een verfrissende kijk op voeding. Ambacht, passie en creativiteit staan centraal, alsook de combinatie van het biologische & plantaardige verhaal. Zijn missie? Jou laten ervaren hoe creatief, gezond en veelzijdig de plantaardige keuken is. Dit is zijn steentje in het groeien naar een meer bewuste en duurzame samenleving met de nodige dosis ‘rock & roll’.

 • Leen Steyaert

  Leen heeft meer dan 25 jaar ervaring en specialiseerde zich in de Orthomoleculaire wetenschappen, ze is gezondheidsbegeleidster en de eerste Vlaamse menopauzeconsulente. Zij is auteur van bestsellers Stralend door de menopauze, Leef en eet volgens je oerritme en Stop de rush. Tijdens de retreat richt zij zich vooral op individuele energetische behandelingen, oefeningen en soulfood voor de rijpere wijze vrouw in jou.

 • Dries Nuyttens

  Dries is gezondheidsbegeleider en oprichter van praktijk Neteru. Hij mag zichzelf expert noemen in het verzorgen van stevige en toch zeer ontspannende massages. Ook deelt hij met ons eenvoudige tips om gezonder, gelukkiger en sterker in het leven te staan. Dankzij zijn doorgedreven ervaring en instructeuropleiding in de Wim Hof Methode, mag hij zich hier ook expert in noemen. De 3 basispijlers van deze methode hanteert hij als gigantische mogelijkheden om onszelf te helen. Het is zijn passie om mensen bij te staan om zich echt te voelen leven.

 • Sonia Smets

  Sonia en haar collega ontwikkelden speciaal voor de retreat twee huidverjongende methoden die persoonlijk wordt afgestemd op elk van onze deelneemsters. Haar specialisatie is huidanalyse, huidverbetering en dermaeutische verzorging grenzend aan de geneeskunde. Zij werkt uitsluitend met resultaatgerichte producten waarvan de werking wetenschappelijk is aangetoond met als doel een langdurig resultaat te bereiken.

Bekijk hier een sfeer reportage

#Clarity #Femininity #Positivity

Carla Van Dyck ontwikkelde een totaal herbron arrangement gebaseerd op haar signature concept waarmee ze elke dag ondernemende vrouwen helpt en inspireert.

Gun het jezelf om op adem te komen en nieuwe energie op te doen. Voel hoe het echt met je gaat, slow down en laat alle spanningen los. De-connecteer met jouw hectische leven en connecteer opnieuw met jezelf. Versterk je immuniteit, herstel je balans en laat je inspireren. 

 • clarity

  DISCOVER THE JOY OF CLARITY

  Enjoy Vitality inspireert en motiveert powervrouwen zoals jij om ballast overboord te gooien en te ontdekken waar jij energie van krijgt en oprecht gelukkig van wordt. 

 • femininity

  TASTE THE JOY OF FEMININITY

  Vrouwelijkheid. Zachtheid. Verbinding. Elegantie. Geduld. Geen kwetsbare, maar wel betekenisvolle krachten die toelaten dat je positief en met zelfkennis in het leven staat. 

 • positivity

  FEEL THE JOY OF POSITIVITY

  Positief in het leven staan, betekent niet dat alles altijd goed hoeft te gaan. Het draait niet om perfectie, maar wel om liefde voor jezelf en voor jouw unieke leven.

Let’s go!

Super Charge Interesse Formulier

Door op ‘meer info’ te klikken stem je toe dat Carla je persoonlijk contacteert

5- Day Super Charge Retreat Dit is inbegrepen in jouw persoonlijk programma:

 • Super Charge Retreat Welkompakket
 • Persoonlijke voorbereiding op het programma met Carla
 • Verblijf in een luxe suite met privé badkamer
 • Signature gastronomisch vegan detox cuisine
 • Gepersonaliseerde massage en detoxbehandelingen
 • Signature anti-aging verzorgingen
 • Ongelimiteerde toegang tot de rust in de natuur van het privé domein
 • Dagelijkse toegang tot de Spa faciliteiten
 • Dagelijkse bewegingssessies
 • Dagelijkse meditatie en yoga
 • Toegang tot de privé community van onderneemster met een energieke Enjoy vitality spirit
 • Uitnodiging voor de jaarlijkse exclusieve klantenverwendag van Enjoy Vitality
 • Super Charge Retreat Goodiebag
 • Persoonlijke follow-up mentorsessie met Carla

Enjoy!

Hello lady,

Als coach, mentor, klankbord en vertrouwenspersoon van onderneemster adviseer en begeleid ik al meer dan 10 jaar ondernemende vrouwen om meer in hun kracht te staan als vrouw, moeder, partner, dochter en onderneemster.

Waarom deze herbronweek voor onderneemsters?

Een kuuroord is een kuuroord toch? Toch niet…
Als zakenvrouw ben ik jarenlang zoekende geweest in binnen- en buitenland naar de ideale reboost-formule. De behandelingen waren vaak onpersoonlijk en de focus zelfs eenzijdig: ofwel detox en yoga, ofwel anti-aging en massages, ofwel business-minded. Maar nooit detox én herbronnen én anti-aging én groeien als onderneemster én zalig genieten met gelijkgestemde vrouwen op een inspirerende luxe-locatie!

5 dagen rust en tijd nemen voor jezelf… mag het even? Absoluut!

Deze Super Charge Retreat staat voor herbronnen en opladen om er dan weer vol tegenaan te gaan als een betere versie van jezelf. We werken geen standaard programma af maar gaan voor een persoonlijke benadering volledig afgestemd op de individuele noden van alle deelneemsters. Mijn fantastisch team van experten is 24 op 24 uur aanwezig voor al mijn gasten. Alles mag, niets moet. 

Investeer in jezelf… omdat het mag!

handtekening

Let’s talk

Join us & Enjoy!

Experience Mind, Body & Soul Well-Being 

Ontdek hoe jij persoonlijke jouw energieke en ondernemende lifstyle creëert.

Enjoy!