Dag knappe onderneemster!

Ik ben Carla Van Dyck, founder, bezielster en drijvende kracht achter Enjoy Vitality. En… ik heb een persoonlijke missie die ik graag met je wil delen:

“Ik droom van een wereld met vrouwelijke onderneemsters die vol vertrouwen een positief voorbeeld geven aan anderen. Het is mijn diepste wens om persoonlijk zorg te dragen voor jouw gedrevenheid als onderneemster. Ik motiveer je om niet alleen voor je gezin, omgeving en bedrijf maar ook voor jezelf te zorgen. Zo kan je met jouw passie en vuur anderen inspireren om van deze planeet een wondermooie, gelukkige en welvarende plek te maken.”

Als mentor deluxe van gedreven onderneemsters gooi ik alle communicatielijnen open en benoemen we al jouw vraagtekens. In een individuele, vertrouwelijke en inspirerende Golden Clarity Boost ga ik samen met jou op zoek naar jouw ‘golden sparkle’.

Mag ik jou inspireren met mijn verhaal?

 • #powervrouw

  Door de verrassingen en valkuilen in mijn leven ben ik 100 % authentiek. Het is een luxe om jezelf te zijn. Een bevrijdend gevoel dat ik wil doorgeven aan andere vrouwen. Het is mijn tweede natuur om in alles een ‘golden sparkle’ te ontdekken. Het wow-gevoel ervaren in kleine en grote dingen. ’s Morgens mijn kippen eten geven met mijn rubberen laarzen aan en ’s avonds voor een volle zaal een vurige lezing geven op hoge hakken.

  Love it!

 • #oermama

  Kinderen veranderen je leven. Het is een cliché maar ondernemende mama’s zullen het met me eens zijn dat het een gevoelig thema is met grote woorden zoals schuldgevoelens, perfectionisme, balans en tijd. Tijd is er nooit genoeg als het over kinderen gaat. Maar een gelukkige en energieke mama die floreert in haar business straalt dit af op haar kinderen. Het is fantastisch om te zien hoe mijn zoon en dochter dit nu zelf oppikken. 

  Rise & shine!

 • #partner

  Ik ben 25 jaar getrouwd en dankzij mijn man ben ik de vrouw die ik wil zijn. Hij heeft me de ruimte gegeven om te kunnen ondernemen. Hij kent mijn kleine kantjes (sorry lieve schat!) is mijn stille steunpilaar en zijn credits geraken nooit op (bedankt lieve schat!). Met een drukke business en duizend-en-één activiteiten op de agenda geraakt een partner al eens op het achterplan. Toch, uit een harmonieuze relatie haal je kracht. 

  Spread the love!

 • #dochtervan

  Ik ben geboren in een ondernemersgezin en groeide op met een mentaliteit van hard werken en doorzetten. Al snel stapte ik in de familiezaak en na 20 jaar maakte ik bewust de keuze om te stoppen. Ik wilde op zoek naar mijn eigen identiteit. Leren en loslaten. Niet eenvoudig maar wel nodig om te kunnen groeien als persoon. Ik heb veel respect voor mijn ouders en voor de waarden die ze me meegegeven hebben.

  Grateful!

 • #ladyboss

  Ondernemen zit in mijn bloed en ik vind het ge-wel-dig om mijn eigen business te runnen met vallen en opstaan, met risico’s en successen. Ik heb tonnen energie en ik hou er van om verschillende bordjes tegelijk in de lucht te houden. Ik weet wat mijn sterke en minder sterke talenten zijn. Daarom omring ik mij met de juiste mensen en bewaak ik mijn prioriteiten. Een must voor een gebalanceerd leven? Durf hulp te vragen.

  My job, my passion.

 • #mentordeluxe

  Vanuit mijn intuïtie, empathie en ervaring als vrouw, moeder, partner, dochter en onderneemster help ik andere vrouwen om in hun kracht te staan. Als mentor geloof ik 100 % in jou, zonder vooroordelen, zonder “ja maar”. Ik adviseer en begeleid vanuit mijn eigen ervaringen, maar met veel respect voor jouw verhaal en jouw verwachtingen. Ik laat je zelf de kracht ontdekken van clarity, femininity en positivity. 

  Because, I believe in you!

 • #inspirator

  Mijn glas is altijd vol. Positiviteit is mijn motor waardoor ik wakker blijf voor nieuwe ideeën en interessante opportuniteiten. Heb je het gevoel dat je op een keerpunt zit of vastgeroest bent? Dan ben ik jouw sparringpartner om samen te ontdekken of er nieuwe routes of out-of-the-box pistes mogelijk zijn. Vanuit een holistische visie maken we terug contact met jouw intuïtie zodat je nieuwe inzichten krijgt en gefundeerde beslissingen kan nemen.

  Let me inspire you!

 • #vertrouwenspersoon

  Als onderneemster sta je er vaak alleen voor. Je leidt je bedrijf, stuurt je team aan, hakt knopen door en buigt je over facts & figures. Om businessplannen uit te werken heb je hulp in overvloed, maar bij wie kun jij in vertrouwen terecht om over je uitdagingen, angsten en twijfels te praten? Ik begrijp exact hoe jij je voelt. Jouw omgeving is gefocust op oplossingen, ik ben gefocust op jou en jouw verhaal alleen. 

  I’m here for you!

 • Dit is mijn persoonlijk verhaal, maar iedere onderneemster creëert haar eigen verhaal met pieken en dalen, met zorgen en successen, met dromen en twijfels. Als mentor deluxe ben ik jouw kompas en navigator en wandel ik graag een stukje met jou mee op jouw pad.

  Heb je het gevoel dat je op een kruispunt staat in jouw leven of ben jij even de weg kwijt?

  Zijn er twijfels of angsten die blijven aanslepen, waarmee je bij niemand terecht kan en die jouw geluk in de weg zitten?

Welkom bij Enjoy Vitality! Ik maak graag tijd voor een verhelderend gesprek met een lekker kopje koffie!

Ja, ik kom op de Clarity Coffee