Vakantie en Vitaliteit, 3 energieke feest tips!

Zomertijd en vakantiesfeer, daar hoort af en toe een feestje of een picknick bij… en het liefst geniet ik hiervan in open lucht met de voetjes in het zand.

Familie en vrienden samenbrengen onder de zon, gewoon genieten van elkaars gezelschap, bij babbelen omdat we elkaar lange tijd niet meer zagen en onze gesprekken laten afsmaken met lekkere versnaperingen en een heerlijk fris drankje.

Meer heb je niet nodig om er een energiek feest van te maken.

Wij maakten er een hele gezellige en lekkere brunch van. Zin om dit thuis ook te experimenteren? Laat je inspireren door mijn 3 tips

TIP 1

Deel je maaltijd volgens het Pot-Luck principe.

POT luck enjoy!

 

Een potluck is formule waarbij de gasten iets lekkers meebrengen. Pot luck-feestjes zijn uitstekende gelegenheden om de favoriete gerechten van de genodigden in de kijker te zetten.

Het is niet de bedoeling je mede gasten te imponeren met culinaire hoogstandjes.We spreken voordien af wie wat maakt, enkel gerechtjes die we op voorhand kunnen klaarmaken. Wat primeert, is dat de gerechten met liefde zijn klaargemaakt.

 

TIP 2

Zorg zelf voor de energieke Vitality toets op het buffet.

IMG_0866

 

Iets makkelijks, snel klaar met pure ingrediënten. Dat wordt meestal zeer warm onthaald en jij bent zeker dat er gezonde keuzes kunnen gemaakt worden bij het smullen. Wedden dat jouw gasten het receptje gaan vragen?

Mijn salades vallen elke keer weer in de smaak. Hier op de receptenblog kan je proeven van mijn Griekse Vitality Salade en mijn eigenwijze versie van Zatsiki

 

TIP 3

Geniet ten volle van het feest.

Als je zin hebt, proef dan van de gerechtjes die anderen gemaakt hebben en die je eigenlijk heel lekker vindt. Geniet er gewoon van. Je hoeft er achteraf geen spijt van te hebben. Raar maar waar, ik heb het gevoel dat mijn voeding het best verteert wanneer ik geniet en dat de calorietjes makkelijker blijven plakken wanneer ik me schuldig voel na dat ik iets gegeten heb.

Dus, zorg dat je er van hebt genoten!

 

Enjoy!

PS/

Geniet je graag van een extra mini-vakantie-momentje alleen voor jou? Deze zomer maak ik je graag tijd voor jou, tijdens jouw persoonlijke GRATIS VITALITY SCAN.

Vitality Scan Stoeltjes

 

Een half uurtje coaching alleen voor jou, een ideaal moment om met een positieve twist jouw batterijtjes op te laden.

Mag ik je inspireren?

Meld je hier aan. Ik kijk er al naar uit!