Why?

Als ambitieuze en gedreven onderneemster zit jij niet te wachten op de zoveelste cursus, opleiding of goede raad voor meer balans en quality time. Jij hebt weinig tijd maar je hebt veel energie nodig om de dingen te doen die jij het liefste doet: zorgen voor je gezin, werken aan de groei van je bedrijf, tijd maken voor jezelf en jouw passies. I’m here for you

Ondernemen is durven

Ondernemen is durven kiezen voor jezelf en authentiek in het leven staan gebaseerd op jouw persoonlijke visie. Je bent onderneemster, partner, mama, dochter, vriendin en zoveel meer. Het liefst wil je voor elk aspect in je leven een Olympische medaille, maar jouw leven wordt zoveel makkelijker wanneer je in alle rollen ‘gewoon’ jezelf mag zijn. You deserve to be you.

Ik ben Carla, jouw mentor deluxe. Samen bepalen we de fundamenten van jouw energiek, succesvol en ondernemend leven. #Clarity #Femininity #Positivity

 • DISCOVER THE JOY OF
  CLARITY

  Welke bordjes hou jij tegelijkertijd in de lucht? Heb jij een helder beeld van hoe jij elke dag als onderneemster op een vrouwelijke en positieve manier wil leven volgens jouw visie? 

  Discover
 • TASTE THE JOY OF
  FEMININITY

  Luisteren naar je intuïtie en oerkracht. Het is heerlijk om die verbinding te voelen met je echte zelf, zodat je in al je vrouwelijkheid zelfzeker aan het roer kan staan van jouw opmerkelijk pad.

  Taste
 • FEEL THE JOY OF
  POSITIVITY

  Positiviteit is geen toverwoord, maar wel een kans, een opportuniteit, een fundament voor een succesvol professioneel en persoonlijk leven. Samen bepalen we de ingrediënten van jouw unieke formule.

  Feel

Ben jij op zoek naar meer authenticiteit, meer rust, meer genieten, meer jezelf zijn?

Wil jij stoppen met je zorgen te maken over wat je allemaal zou moeten doen?

Wil jij sterker staan om beslissingen te durven nemen die bij je passen?

Welkom bij Enjoy Vitality!

Samen maken we hier en nu jouw start! In een individueel traject gaan we samen van denken naar voelen en dan pas doen. Jij bepaalt het traject, het tempo en de focus.

We starten met een verhelderende Clarity Coffee©, een intakegesprek waarbij we meteen al jouw vraagstukken benoemen. Tijdens dit gesprek maak ik ruimte voor jou en jouw visie. Benieuwd wat dit voor jou kan betekenen?

De deur staat open, de koffie staat klaar!

Ja, ik kom op de Clarity Coffee