Ready to discover your Clarity?

Ja, ik kom op de Clarity Coffee ©

Alles begint bij duidelijkheid

Deze zomer schenk ik 10 Gratis Clarity Coffee’s weg. In een  één-op-één-gesprek maak ik ruimte voor jou en jouw visie. Welke taken neem jij ter harte als vrouw, mama, partner, onderneemster, dochter en vriendin? Welke bordjes hou jij tegelijkertijd in de lucht? Heb jij een helder beeld van hoe jij elke dag als onderneemster op een vrouwelijke en positieve manier wil leven volgens jouw visie? Let’s talk! Ja, ik kom op de Clarity Coffee ©

 • CLARITY COFFEE

  Als jouw mentor deluxe zet ik geen roze maar een gouden bril op om de sprankels te ontdekken in jouw diepere energielagen. Het vraagt een vleugje inzet, inzicht en lef om de juiste energie op het juiste moment te kunnen aanboren, maar het is heerlijk om in een verhelderend gesprek die verbinding te voelen met je echte zelf. 

  Discover the joy of Clarity

  • Krijg meer helderheid over de verschillende rollen in jouw leven.
  • Haal de druk van jouw schouders als vrouw, onderneemster, mama, partner…
  • Leer hoe je al deze bordjes draaiende houdt met veel energie en positiviteit.
  • Krijg opnieuw vat op jouw privé- en professioneel leven.

  Ja, ik kom op de Clarity Coffee ©

 • Ik ben jouw klankbord en nodig je uit om jouw verschillende rollen in de weegschaal te leggen.

  Wie ben je vandaag als vrouw, mama, partner, dochter, onderneemster en vriendin. Samen detecteren we energieke hoogtepunten en eventuele blokkades. In een ontspannen sfeer maken we een overzicht van wat er zich afspeelt in jouw leven: 'Wat wil ik, wie ben ik, wie wil ik worden?' Daarvoor hebben we ruimte nodig. Letterlijk en figuurlijk. We maken ruimte voor jezelf, voor inspiratie en voor jouw toekomst.

  Zin in een Clarity Coffee? Welkom, de deur van mijn ‘Queen Sanctuary’ staat open! 

  Ik ontvang je hartelijk in Wiekevorst, in een oase van rust verscholen in het groen. Ik schenk een dampend kopje koffie of thee in en zorg ervoor dat jij je meer dan thuis voelt. We leren mekaar in vertrouwen kennen en toetsen de verwachtingen af. Ik luister naar jouw vragen, begeleid het gesprek en licht de visie, missie en werkwijze toe van Enjoy Vitality.

  Ja, ik kom op de Clarity Coffee ©

‘Let’s rule the world, but first… let’s have coffee’

Ja, ik kom op de Clarity Coffee ©

Yes, let's have coffee. Ik meld me aan voor een Clarity Coffee met Carla: