Ondernemen, het heeft iets van golfbewegingenSoms overvalt het ondernemende-vrouw-zijn me, in alle mogelijke rollen tegelijk, terwijl ik ze allemaal een warm hart toedraag. Het voelt als een grote verantwoordelijkheid zorg te dragen voor het welzijn van allen die in mijn hart leven.

Een engagement dat voortvloeit uit een intense gedrevenheid voor de meerwaarde die ik kan betekenen, voor alles wat ik in de wereld wil zetten en voor de inspiratie die ik wens te delen.

Ik ga er voor, juist omdat ik me sterk en levenskrachtig voel en het past in mijn visie. In de flow en altijd maar door en vooruit, gewoon omdat ik het kan, omdat ik een sterke vrouw ben, alsof een typisch onderhuids plichtsgevoel me drijft.

En dan … onderweg vergeet ik mezelf, simpelweg door de intense liefde en zorg voor anderen. Dan word ik gegrepen door een golf en letterlijk teruggezogen naar binnen, met een onweerstaanbare kracht van interne eb.

Dan voelt het alsof ik gewoon even wil ‘zijn’ en niets hoef te ‘doen’, er niet hoef ‘te staan’.

Dan komt het moment om gewoon even alles los te laten, dan kan ik niet anders dan stoppen met hollen en voelt het alsof ik enkel nog even wil stilstaan, stilstaan bij mezelf. Dan verlang ik om gewoon te luisteren naar wat mijn innerlijke raadgeefster me toefluistert, liefdevol, zonder dat ik een antwoord, een oplossing of advies verwacht.

Dan herinner ik me weer dat het antwoord binnen mezelf ligt en heb ik enkel wat meer ruimte nodig om mezelf te durven zijn.

Het toe te laten dat er dan iemand voor me is die naar me luistert, die mijn hand neemt en me toevertrouwt, “het is goed, bedankt om te zijn wie je bent, ik zie je graag, het is ok om te zijn wie je bent, jij bent top”.

Wanneer ik durf te kiezen voor wat me vervulling geeft, wanneer ik de ruimte neem om eerst mezelf weer te vinden en mezelf intens graag te zien, wanneer ik de liefde, het begrip en het vertrouwen durf toe te laten in mezelf en voor diegenen die mij nauw aan het hart liggen… dan klaart de hemel op.

Dan kan ik bergen verzetten, dan kan ik de wereld aan, dan kan ik er weer staan als rots in de branding, als diegene waarvoor ik geboren ben om te ‘zijn’, als rolmodel voor anderen, als krachtige liefhebbende vrouw, moeder en onderneemster.

Gewoon omdat ik het me gun om mezelf te zijn. Dan is er weer ruimte voor vloed, voor overvloed om alles waarvoor ik sta met liefde om te delen en te ondernemen. Relax, enjoy & love.

Carla

 

Ben jij op zoek naar meer authenticiteit, meer rust, meer genieten, meer jezelf zijn in jouw ondernemerschap? Voel jij dat het tijd is om niet meer achter je leven aan te hollen? Is het tijd om even stil te staan bij jezelf? Ik ben er voor jou?

Welkom op de Clarity Coffee©

Samen maken we hier en nu jouw start! In een individueel gesprek gaan we samen van denken naar voelen en van doen naar zijn. Jij bepaalt het tempo en de focus.

De deur staat open, de koffie staat klaar!

Wil je niets missen van Enjoy Vitality?

Volg ons ook op Instagram!

Ja, ik wil Enjoy Vitality volgen op Instagram