5-Day Super Charge Retreat

19 mei tot 23 mei 2019 exclusief voor ondernemende vrouwen / Chateau Ardennen

#Brains #Body #Business

5 Days Dedicated to You

Herbron als onderneemster en laad jezelf volledig op tijdens het 5-dagen retreat.
Ontdek het rijkelijk vervuld retreat programma waar zowel je Brains, Body als Business een energieke boost krijgen. Maak ruimte voor rust en inspiratie. Maak connectie met jezelf en gelijkgestemde onderneemsters.

”Brains, Body & Business”

Je wordt verwelkomd door Carla Van Dyck, mentor en vertrouwenspersoon voor onderneemsters en haar speciaal opgeleid team van experten die klaar staan om jou te inspireren, te motiveren en te verwennen tijdens deze unieke retraite.

Enjoy the experience!

“Wherever you are, #EnjoyVitality is the perfect place to start!”

Welkom in het Chateau Je wordt persoonlijk verwelkomd door Carla in een het luxueus privé landgoed van 25 hectare in het hart van de Ardennen gelegen aan de samenvloeiing van de Amblève en de Lienne. Je verblijft in een luxesuite met privé badkamer waar je de wereld even helemaal kan loslaten. Op het domein en in het chateau ervaar je de zalige ruimte voor jezelf om te genieten van de rust, het retreatprogramma en de natuur. 

Waarom #Brains #Body & #Business ?

Als zakenvrouw ben ik jaren op zoek geweest in binnen- en buitenland naar een ideale herbron-formule voor mezelf. De focus ervaarde ik telkens als eenzijdig: ofwel detox en yoga, ofwel wellness en massages, ofwel business-minded. Bovendien was de benadering vaak karakterloos en onpersoonlijk. Daarom creëerde ik zelf een uniek retreat-concept voor onderneemsters.

Meer dan 10 jaar ben ik de inspirerende kracht achter exclusieve retreats. Vandaag creëerde ik een uniek concept waar er ruimte is voor herbronnen én wellness én groeien als onderneemster én zalig genieten met gelijkgestemde vrouwen én een bewuste persoonlijke aanpak.

Tijdens deze 5-daagse retreat zet ik jou en jouw beleving met stip op nummer één en rol ik mijn draaiboek uit voor jou met onvergetelijke en inspirerende momenten. Check persoonlijk met mij hoe ook jij kan deelnemen.

Let’s talk

The Super Charge Experience

Great memories

 • “Ik vind Carla Van Dyck een fantastische mentor. Niks moet, alles kan, op ieders eigen tempo. Niet alleen rust en wellness maar ook zaken voor mijn persoonlijke en professionele groei waar ik mee verder kan. Dit is de ideale combinatie voor mij.”

  Karine V

 • “Alles draait om de persoonlijkheid van Carla die er haar hart en ziel in legt. Carla en haar team is één geheel en dat heb ik nog nooit eerder gezien, dit is hemels.”

  Gina D

 • “Elke ondernemende vrouw zou dit moeten kunnen meemaken, wat een rijke ervaring. Ook bij de heerlijke vegan detox cuisine voel ik me heel goed, ik mis niks, integendeel, het is puur genieten. “

  Kristien B

 • “Het is al de 5de keer dat ik deelneem, ik kijk er elke keer naar uit om de rust te nemen voor mezelf. Je krijgt zoveel van Carla en haar team en je wordt tot in de puntjes in de watten gelegd, ik vind het geweldig.”

  Ann G

Enjoy my team

Het fundament van mijn uniek concept wordt mee gedragen door een bezield team van ervaren experten en enthousiaste begeleiders. Wij zijn er voor jou en zorgen en wij zorgen voor jouw thuisgevoel met een top service. 

Enjoy…  We do the rest

Meet my team & experts

 • Topteam

  Je wordt omringd, geïnspireerd, begeleid, gemotiveerd en verwend door mijn topteam. Het fundament van mijn uniek concept wordt mede gedragen door mijn bezield team van ervaren experten en enthousiaste begeleiders. Wij zijn er voor jou en zorgen en wij zorgen voor jouw thuisgevoel met een top service. 

 • Pieter-Jan Lint

  Koken is de taal van onze privé topchef Pieter-Jan. Ambacht, passie en creativiteit staan centraal, alsook de combinatie van het biologische & plantaardige verhaal. Zijn missie? Jou laten ervaren hoe creatief, gezond en veelzijdig zijn vegan detox cuisine is, met de nodige dosis energie en ‘rock & roll’.

 • Pieter Van der Stighelen

  Pieter is reeds 10 jaar de rechterhand van Carla bij de retreats van Enjoy Vitality. Tijdens het retreat combineert Pieter inzichten van de laatste wetenschappelijke kennis uit de kPNI en orthomoleculaire geneeskunde met de wijsheid en spiritualiteit uit tradities als Yoga en de kracht van helende  Ayurvedische massages. 

 • Leen Steyaert

  Leen heeft meer dan 25 jaar ervaring en specialiseerde zich in de Orthomoleculaire wetenschappen, ze is gezondheidsbegeleidster en de eerste Vlaamse menopauzeconsulente. Tijdens de retreat richt zij zich vooral op individuele energetische behandelingen, oefeningen en soulfood voor de rijpere wijze vrouw in jou.

 • Dries Nuyttens

  Dries is een expert in het verzorgen van stevige helende en toch zeer ontspannende massages. Als instructeur in de Wim Hof Methode hanteert hij ook de 3 basispijlers van deze methode als gigantische mogelijkheden om onszelf te helen. 

 • Sonia Smets

  Samen met haar collega Anne ontwikkelde Sonia speciaal voor  het retreat een diepgaande huidverjongende methode die persoonlijk wordt afgestemd op elk van onze deelneemsters. Hun specialisaties zijn huidanalyse, huidverbetering, anti-aging technieken en dermaeutische verzorging grenzend aan de geneeskunde. 

Bekijk hier een sfeer reportage

Let’s go!

Super Charge Interesse Formulier

Yes, ik wil mee!
Ben jij een ambitieuze onderneemster of een rasechte zakenvrouw? Het maakt niet uit in welke fase van het ondernemerschap je zit. Veel belangrijker is dat je met de juiste mindset aan dit retraite-avontuur begint. Start alvast met de onderstaande vragen in te vullen. Dan bekijk ik of we samen een energieke match vormen. Let’s Go!

Nog vragen?
De volgende stap is dat ik jouw persoonlijk telefonisch contacteer voor een ontspannen babbel én om een aantal praktische details te bespreken over het 5-daagse Super Charge Retreat voor onderneemsters.
Ik kijk er naar uit je er alles over te vertellen, enjoy!

5- Day Super Charge Retreat

Dit is inbegrepen in jouw persoonlijk programma:

 • Je ontvangt een exclusief welkomstpakket om helemaal in de sfeer van de retreat te komen
 • Je geniet weken vooraf van jouw persoonlijke voorbereiding samen met Carla
 • Je wordt verwelkomd in een luxueus privé domein.
 • Je verblijft in een luxesuite met privé badkamer waar je de wereld om je heen helemaal kan vergeten
 • Je geniet van de meest verfijnde keuken van gastronomische vegan detox cuisine voor een maximale energieboost
 • Je krijgt onbeperkt toegang tot de Spa faciliteiten met dagelijks gepersonaliseerde massage en detoxbehandelingen die je helemaal zullen ontladen en opladende positieve energie
 • Je haalt de beauty in jou als lady boss naar boven door zalige signaturen anti-aging verzorgingen.
 • Je beleeft op ons uitgestrekt privé landgoed de natuur zoals je nog nooit eerder hebt ervaren.
 • Je neemt dagelijks deel aan een rijkelijk gevuld activiteiten programma op maat waar zowel je Brains, Body als Business een energieke boost van krijgen
 • Je krijgt exclusieve toegang tot de privé community van onderneemsters met een energieke Enjoy Vitality spirit
 • Je ontvangt een uitnodiging voor de jaarlijkse exclusieve klantenverwendag van Enjoy Vitality
 • Je wordt na het event verrast door een Super Charge Retreat Goodiebag
 • Je krijgt na de retreat een persoonlijke opvolgsessie met jouw mentor Carla

Enjoy!

FAQ

Hello lady,

Ik ben Carla Van Dyck, founder, bezielster en drijvende kracht achter Enjoy Vitality. En… ik heb een persoonlijke missie die ik graag met je wil delen:

“Ik droom van een wereld met vrouwelijke onderneemsters die vol vertrouwen een positief voorbeeld geven aan anderen.

Als onderneemster sta je er vaak alleen voor. Je leidt je bedrijf, stuurt je team aan, hakt knopen door en buigt je over facts & figures. Om professioneel plannen uit te werken heb je hulp in overvloed, maar bij wie kun jij in vertrouwen terecht om over jouw persoonlijke uitdagingen? Ik begrijp exact hoe jij je voelt, ik ben gefocust op jou en jouw verhaal alleen.Ik ben er voor jou.

5 dagen rust en tijd nemen voor jezelf… mag het even? Absoluut!

Deze Super Charge Retreat staat voor herbronnen en jezelf volledig opladen opladen, ruimte nemen voor jezelf, voor je #brains, #body & # business. Ik werk geen standaard programma af maar ga voor een persoonlijke benadering volledig afgestemd op het individuele tempo van al mijn retreat gasten. Mijn fantastisch team van experten is 24 op 24 uur aanwezig voor al mijn gasten. Alles mag, niets moet. 

Investeer me-time in jezelf… het is geen luxe, het is de essentie van jouw ondernemerschap.

handtekening

Let’s talk

#Clarity #Femininity #Positivity

Carla Van Dyck ontwikkelde een totaal herbron arrangement gebaseerd op haar signature concept waarmee ze elke dag ondernemende vrouwen helpt en inspireert.

Gun het jezelf om op adem te komen en nieuwe energie op te doen. Voel hoe het echt met je gaat, slow down en laat alle spanningen los. De-connecteer met jouw hectische leven en connecteer opnieuw met jezelf. Versterk je immuniteit, herstel je balans en laat je inspireren. 

 • clarity

  DISCOVER THE JOY OF CLARITY

  Enjoy Vitality inspireert en motiveert powervrouwen zoals jij om ballast overboord te gooien en te ontdekken waar jij energie van krijgt en oprecht gelukkig van wordt. 

 • femininity

  TASTE THE JOY OF FEMININITY

  Vrouwelijkheid. Zachtheid. Verbinding. Elegantie. Geduld. Geen kwetsbare, maar wel betekenisvolle krachten die toelaten dat je veerkrachtig en met zelfkennis in het leven staat. 

 • positivity

  FEEL THE JOY OF POSITIVITY

  Positief in het leven staan, betekent niet dat alles altijd goed hoeft te gaan. Het draait niet om perfectie, maar wel om liefde voor jezelf en voor jouw unieke leven.

Join us & Enjoy!

Experience Brains, Body & Business 

Ontdek en beleef dit exclusief retreat-concept waar er ruimte is voor herbronnen én wellness én groeien als onderneemster én zalig genieten met gelijkgestemde vrouwen én een bewuste persoonlijke aanpak.

Enjoy!