Ik ben er voor jou

Jou zien floreren is mijn prioriteit, zowel in de aanpak van jouw business als op persoonlijk vlak. Direct en open, duidelijke oplossingen te creëren voor jouw concrete uitdagingen.

De creatie van jouw sterke visie en het aanreiken van praktische handvaten staan centraal in het proces en helpen jou om de brug te leggen tussen je bedrijfsdoelstellingen en je persoonlijke doelstellingen.

Met meer dan 30 jaar ervaring in het ondernemerschap en de leiding over een team van meer dan 40 medewerkers, heeft de bedrijfswereld geen geheimen meer voor mij.

Als jouw vertrouwenspersoon, mentor en onderneemster.

handtekening

Ik ben Carla Van Dyck, bezielster en drijvende kracht achter Enjoy Vitality. Naast vertrouwenspersoon en mentor voor ondernemende vrouwen ben ik ook inspirator, zakenvrouw, moeder, partner, vriendin, zielszuster, dochter, visionair.

En nee… het is niet altijd even simpel om al die bordjes in de lucht te houden.

Het ‘vallen en opstaan’ is voor mij niet onbekend.

Dankbaar kijk ik terug op al de ervaringen die het mogelijk hebben gemaakt om te groeien. Te groeien in mijn persoonlijk leven en met mijn business.

“Ik zie een wereld met vrouwelijke onderneemsters die vol vertrouwen een positief voorbeeld geven aan andere ondernemende vrouwen, die elkaar onvoorwaardelijk steunen, die elke dag puur zichzelf zijn, die overal kansen durven zien, die voluit leven volgens hun persoonlijke visie, die enkel geven vanuit het hart, die zotte beslissingen durven nemen en die lef hebben om onconventioneel te denken, voelen en doen.”

"De kracht van jouw ondernemerschap zit in de vervulling die jij ervaart bij elk bordje dat je omhoog houdt."

 • #powervrouw

  Het is geen luxe meer om jezelf te zijn, het is een prioriteit. Geen gedoe en recht to the point. Door de valkuilen en verrassingen in mijn leven, heb ik geleerd om voor 100 % authenticiteit te gaan. Een bevrijdend gevoel dat ik wil doorgeven aan andere vrouwen. Het is mijn tweede natuur om in alles een ‘golden sparkle’ te ontdekken. Het wow-gevoel ervaren in kleine en grote dingen. ’s Morgens mijn kippen eten geven met mijn rubberen laarzen aan en ’s avonds voor een volle zaal een vurige lezing geven op hoge hakken.

  Love it!

 • #vertrouwenspersoon

  Als onderneemster sta je er vaak alleen voor. Je leidt je bedrijf, stuurt je team aan, hakt knopen door en buigt je over facts & figures. Om businessplannen uit te werken heb je hulp in overvloed, maar bij wie kun jij in vertrouwen terecht om over je uitdagingen, angsten en twijfels te praten? Ik begrijp exact hoe jij je soms voelt. Jouw omgeving is gefocust op resultaten die hen het beste uitkomen. Ik ben gefocust op oplossingen die bij jou passen. Het antwoord zit al binnen in jou.

  I’m here for you!

 • #inspirator

  Heb je het gevoel dat je op een keerpunt zit? Dan ben ik jouw sparringpartner om samen te ontdekken welke nieuwe perspectieven mogelijk zijn, waar de oplossingen zitten en hoe jij daar mee vooruit kan in jouw business en in jouw persoonlijk leven. Vanuit een holistische visie maken we terug contact met jouw innerlijk leiderschap zodat je nieuwe inzichten krijgt en gefundeerde beslissingen kunt nemen. Positiviteit wordt jouw motor waardoor jij wakker blijft voor nieuwe ideeën en interessante opportuniteiten. 

  Let me inspire you!

 • #oermama

  Kinderen veranderen je leven. Het is een cliché maar als ondernemende mama zal je het met eens zijn dat het een gevoelig thema is met grote woorden zoals schuldgevoelens, perfectionisme, balans en tijd. Tijd en aandacht is er nooit genoeg als het over kinderen gaat.
  Het creëren van jouw sterke visie en te weten hoe je de brug te legt tussen je bedrijfsdoelstellingen en je persoonlijke doelstellingen, vormen het fundament van jouw vervuld leven als mama en onderneemster.
  Rise & shine!

 • #dochtervan

  Ik ben geboren in een ondernemersgezin en groeide op met een mentaliteit van hard werken en doorzetten. Al snel stapte ik in de familiezaak en na 20 jaar maakte ik bewust de keuze om daarmee te stoppen. Ik wilde op zoek naar mijn eigen identiteit. Leren en loslaten. Niet eenvoudig maar wel nodig om te kunnen groeien als persoon. Ik heb veel respect voor mijn ouders en voor de waarden die ze me hebben meegegeven.

  Grateful!

 • Ook jij creëert jouw eigen verhaal met pieken en dalen, met zorgen en successen, met dromen en twijfels.

  Heb je het gevoel dat je een vertrouwelijke ruggensteun kunt gebruiken?

  Zijn er situaties, gedachten of problemen die jou droom in de weg staan, waarmee je bij niemand terecht kunt en die jouw vrijheid in de weg zitten?

  Ik wandel graag een met jou mee op jouw pad naar vervulling in jouw business, voor jezelf en je leven.

   

Voel je dat het tijd is voor een verhelderend gesprek?

Het gaat om jouw toekomst. Het zal een groot verschil maken in jouw leven, onmiddellijk.

Ja, ik kom op de Clarity Coffee©