Dag knappe onderneemster!

Ik ben Carla Van Dyck, bezielster en drijvende kracht achter Enjoy Vitality. Als vertrouwenspersoon en mentor voor ondernemende vrouwen ben ik ook inspirator, zakenvrouw, moeder, partner, vriendin, zielszuster, dochter, visionair … en hou dus vele bordjes in de lucht.

Ik begrijp waar jij als ondernemende vrouw mogelijk van wakker ligt. Ik kan me ook voorstellen dat jij je soms alleen voelt in alle rollen die jij ter harte neemt. En besef als geen ander dat je soms een ruggesteun en een klankbord nodig hebt, iemand die onvoorwaardelijk naar jou luistert.

In een individueel, vertrouwelijk en inspirerend Golden Sparkle traject ga ik samen met jou op zoek naar jouw ‘golden sparkle’, gooi alle perspectieven open en benoem al jouw vraagtekens.

Ik zie een wereld met vrouwelijke onderneemsters die vol vertrouwen een positief voorbeeld geven aan andere ondernemende vrouwen, die elkaar onvoorwaardelijk steunen, die elke dag puur zichzelf zijn, die overal kansen durven zien, die voluit leven volgens hun persoonlijke visie, die enkel geven vanuit het hart, die zotte beslissingen durven nemen en die lef hebben om onconventioneel te denken, voelen en doen.

Mag ik jou inspireren met mijn verhaal?

 • #powervrouw

  Door de verrassingen en valkuilen in mijn leven ben ik 100 % authentiek. Het is een luxe om jezelf te zijn. Een bevrijdend gevoel dat ik wil doorgeven aan andere vrouwen. Het is mijn tweede natuur om in alles een ‘golden sparkle’ te ontdekken. Het wow-gevoel ervaren in kleine en grote dingen. ’s Morgens mijn kippen eten geven met mijn rubberen laarzen aan en ’s avonds voor een volle zaal een vurige lezing geven op hoge hakken.

  Love it!

 • #vertrouwenspersoon

  Als onderneemster sta je er vaak alleen voor. Je leidt je bedrijf, stuurt je team aan, hakt knopen door en buigt je over facts & figures. Om businessplannen uit te werken heb je hulp in overvloed, maar bij wie kun jij in vertrouwen terecht om over je uitdagingen, angsten en twijfels te praten? Ik begrijp exact hoe jij je voelt. Jouw omgeving is gefocust op oplossingen. Ik ben gefocust op jouw verhaal. Het antwoord zit al binnen in jou.

  I’m here for you!

 • #mentor

  Vanuit mijn intuïtie, empathie en ervaring als vrouw, moeder, partner, dochter en onderneemster help ik andere vrouwen om in hun kracht te staan. Als mentor geloof ik 100 % in jou, zonder vooroordelen, zonder “ja maar”. Ik adviseer en begeleid vanuit mijn eigen ervaringen, maar met veel respect voor jouw verhaal en jouw verwachtingen. Ik laat je zelf de kracht ontdekken van clarity, femininity en positivity. 

  Because, I believe in you!

 • #inspirator

  Mijn glas is altijd overvol. Positiviteit is mijn motor waardoor ik wakker blijf voor nieuwe ideeën en interessante opportuniteiten. Heb je het gevoel dat je op een keerpunt zit? Dan ben ik jouw sparringpartner om samen te ontdekken of er nieuwe perspectieven mogelijk zijn. Vanuit een holistische visie maken we terug contact met jouw intuïtie zodat je nieuwe inzichten krijgt en gefundeerde beslissingen kunt nemen.

  Let me inspire you!

 • #ladyboss

  Ondernemen zit in mijn bloed en ik vind het ge-wel-dig om mijn eigen business te runnen met vallen en opstaan, met risico’s en successen. Ik loop over van energie en ik hou er van om verschillende bordjes tegelijk in de lucht te houden. Ik weet wat mijn sterke en minder sterke talenten zijn. Daarom omring ik mij met de juiste mensen en bewaak ik mijn prioriteiten. Een must voor een veelzijdig leven. Durf hulp te vragen.

  My job, my passion.

 • #oermama

  Kinderen veranderen je leven. Het is een cliché maar ondernemende mama’s zullen het met me eens zijn dat het een gevoelig thema is met grote woorden zoals schuldgevoelens, perfectionisme, balans en tijd. Tijd is er nooit genoeg als het over kinderen gaat. Maar een gelukkige en energieke mama die floreert in haar business straalt dit af op haar kinderen. Het is fantastisch om te zien hoe mijn zoon en dochter dit nu zelf oppikken. 

  Rise & shine!

 • #partner

  Ik ben nu meer dan 25 jaar getrouwd en dankzij mijn man ben ik de vrouw die ik wil zijn. Hij heeft me de ruimte gegeven om te kunnen ondernemen. Hij kent mijn kleine kantjes, is mijn stille steunpilaar en zijn credits geraken nooit op. Met een drukke business en duizend-en-één activiteiten op de agenda geraakt een partner al eens op het achterplan. Toch, uit een harmonieuze relatie haal je kracht. 

  Spread the love!

 • #dochtervan

  Ik ben geboren in een ondernemersgezin en groeide op met een mentaliteit van hard werken en doorzetten. Al snel stapte ik in de familiezaak en na 20 jaar maakte ik bewust de keuze om daarmee te stoppen. Ik wilde op zoek naar mijn eigen identiteit. Leren en loslaten. Niet eenvoudig maar wel nodig om te kunnen groeien als persoon. Ik heb veel respect voor mijn ouders en voor de waarden die ze me hebben meegegeven.

  Grateful!

 • Dit is mijn persoonlijk verhaal. Iedere onderneemster creëert haar eigen verhaal met pieken en dalen, met zorgen en successen, met dromen en twijfels.

  Heb je het gevoel dat je een ruggensteun kunt gebruiken?

  Zijn er storende gedachten die jou hinderen, waarmee je bij niemand terecht kunt en die jouw vrijheid in de weg zitten?

  Ik wandel graag een stukje met jou mee op jouw pad.

   

Welkom bij Enjoy Vitality! Ik maak graag ruimte voor een verhelderend gesprek bij een lekker kopje koffie of thee!

Ja, ik kom op de Clarity Coffee©