Why?

Als ambitieuze en gedreven onderneemster zit jij niet te wachten op de zoveelste cursus, opleiding of goede raad voor meer balans en quality time. Jij hebt weinig tijd maar je hebt veel energie nodig om de dingen te doen die jij het liefste doet: zorgen voor je gezin, werken aan de groei van je bedrijf, tijd maken voor jezelf en jouw passies. I’m here for you

Ondernemen is durven

Ondernemen is durven kiezen voor jezelf en authentiek in het leven staan gebaseerd op jouw kernfundamenten. Je bent onderneemster, partner, mama, dochter, vriendin en zoveel meer. Het liefst wil je voor elk aspect in je leven een Olympische medaille, maar jouw leven wordt zoveel makkelijker wanneer je in alle rollen ‘gewoon’ jezelf mag zijn. You deserve to be you.

Ik ben Carla, jouw mentor deluxe. Samen bepalen we de fundamenten van jouw energiek, succesvol en ondernemend leven. #Clarity #Femininity #Positivity

 • DISCOVER THE JOY OF
  CLARITY

  Wat kost energie en wat geeft energie? Samen ontwerpen we een duidelijk en haalbaar navigatieplan met persoonlijke en zakelijke ambities op weg naar een positief, succesvol en plezant leven.

  Discover
 • TASTE THE JOY OF
  FEMININITY

  Luisteren naar je intuïtie en oerkracht. Het is heerlijk om die verbinding te voelen met je echte zelf, zodat je in al je vrouwelijkheid zelfzeker aan het roer kan staan van jouw opmerkelijk pad.

  Taste
 • FEEL THE JOY OF
  POSITIVITY

  Positiviteit is geen toverwoord, maar wel een kans, een opportuniteit, een fundament voor een succesvol professioneel en persoonlijk leven. Samen bepalen we de ingrediënten van jouw unieke formule.

  Feel

Ben jij op zoek naar meer balans, meer rust, meer genieten, meer jezelf zijn?

Wil jij stoppen met je zorgen te maken over wat je allemaal zou moeten doen?

Wil jij je sterker maken om voor jezelf beslissingen durven te nemen?

Welkom bij Enjoy Vitality!

Samen maken we hier en nu jouw start! In een individueel traject gaan we samen van denken naar doen. Jij bepaalt het traject, het tempo en de focus.

We starten met een vrijblijvend en verhelderend intakegesprek waarbij we meteen al jouw vraagstukken benoemen. We maken letterlijk en figuurlijk ruimte om te reflecteren, motiveren en inspireren. Benieuwd?

De deur staat open, de koffie staat klaar!

Ja, ik kom op de Clarity Coffee