Why?

Als ambitieuze en ondernemende vrouw zit jij niet te wachten op de zoveelste cursus of opleiding. Jij wil een luisterend oor en advies van een ervaren mentor en vertrouwenspersoon om een te leven en te ondernemen vanuit een heldere visie, met vrouwelijke kracht en vol positiviteit.

Ik ben er voor jou.

Ondernemen is durven

Ondernemen is durven kiezen voor jezelf en authentiek in het leven staan gebaseerd op jouw persoonlijke visie. Je bent onderneemster, partner, mama, dochter, vriendin en zoveel meer. Het liefst wil je voor elk aspect in je leven een Olympische medaille, maar jouw leven wordt zoveel makkelijker wanneer je in alle rollen ‘gewoon’ jezelf mag zijn. You deserve to be you.

Ik ben Carla, jouw vertrouwenspersoon. Samen bepalen we de fundamenten van jouw energiek, succesvol en ondernemend leven. #Clarity #Femininity #Positivity

 • DISCOVER THE JOY OF
  CLARITY

  Wil je helderheid over hoe jij als onderneemster met een vrouwelijke en positieve ingesteldheid, volgens jouw visie, elke dag in het leven kunt staan?

  Discover
 • TASTE THE JOY OF
  FEMININITY

  Luisteren naar je intuïtie en oerkracht. Het is heerlijk om die verbinding te voelen met je echte zelf, zodat je in al je vrouwelijkheid zelfzeker in jouw kracht kunt staan.

  Taste
 • FEEL THE JOY OF
  POSITIVITY

  Positiviteit is geen toverwoord, maar wel een kans, een opportuniteit, een fundament voor jouw florerend persoonlijk en professioneel leven.

  Feel

Ben jij op zoek naar meer authenticiteit, meer rust en meer genieten van je ondernemerschap?

Welkom bij Enjoy Vitality!

Samen maken we hier en nu jouw start! In een individueel traject gaan we samen van denken naar voelen en dan pas doen. Jij bepaalt het traject, het tempo en de focus.

We starten met een verhelderende Clarity Coffee, een intakegesprek waarbij we meteen al jouw vraagstukken benoemen. Tijdens dit gesprek maak ik ruimte voor jou en jouw visie. Benieuwd wat dit voor jou kan betekenen? De deur staat open, de koffie staat klaar!

Ja, ik kom op de Clarity Coffee